Gratis bezorging binnen Nijmegen Borden en bestek inbegrepen Wij wassen voor je af
Menu
Bel me terug
Laat je naam en tel.nr achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Geen zin om te wachten? Dan kan je ons bereiken op +31 24 782 0502
Menu
Bel me terug
Laat je naam en tel.nr achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Geen zin om te wachten? Dan kan je ons bereiken op +31 24 782 0502

Catering

Alles op het gebied van catering

Bij Catering Elegance Nijmegen kunt u terecht voor alles wat u wenst op het gebied van catering. Of het nu gaat om een visbuffet, een stamppotbuffet of een Italiaans buffet: wij maken het voor u. We bereiden al onze gerechten op ambachtelijke wijze in onze eigen keuken. Hierbij maken we altijd gebruik van verse ingrediënten. We leveren de buffetten volgens afspraak, netjes en op tijd.

Onze buffetten bestaan standaard uit 300 gram vlees en 250 gram bijgerechten per persoon. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten! Op verzoek kunnen we de hoeveelheden aanpassen. Borden en bestek zijn inbegrepen bij het buffet. Wij nemen bovendien de afwas voor onze rekening, u hoeft alleen de grootste etensresten van de borden te halen.

Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 10 personen. De getoonde prijs is de prijs per persoon.

Ontbijt / lunch

Ontbijt en lunch op maat gemaakt!
Catering - elegance - hapjes

Hapjes

Hapjes koud, warm & tapas.
Catering - elegance - koffietafel

Koffietafels

Een mooi afscheid zonder zorgen.
Catering - elegance - BBQ

BBQ

Zomerse buffetten vanaf 40 personen.

Catering voor jouw event?

Heeft u in het aanbod op onze website nog niet gevonden wat u zoekt of heeft u andere wensen? Laat het ons weten! Wij spelen razendsnel in op uw ideeën en maken graag een offerte op maat.